icon1-small icon2-small icon3-small icon4-small icon5-small icon6-small icon7-small

Silver City - Projekt za aktivno staranje

Silver City – Projekt za aktivno staranje

Silver City je projekt, financiran v okviru programa Jugovzhodna Evropa, ki ga sestavlja transnacionalno partnerstvo iz 6 različnih evropskih mest. Partnerji projekta zagotavljajo aktivnosti na lokalni ravni, ki pripomorejo k doseganju zastavljenih ciljev. Cilj sodelovanja je, da projektni partnerji v času trajanja projekta izvedejo aktivnosti vključno s skupno analizo stanja, testiranje in evalvacijo pilotnih projektov, promocijo najboljših rešitev na področju aktivnega staranja za širšo javnost, izmenjavo izkušenj in pridobijo podporo države.

eim, Center razvoja človeških virov bo v okviru projekta na nacionalni ravni oblikoval program usposabljanja za iskalce zaposlitve 50+, s katerim jih bo pripravil na iskanje zaposlitve in aktivno staranje, hkrati pa bo s tematskimi delavnicami in dogodki za podjetja dvigoval osveščenost o demografskih spremembah in njegovih vplivih na zaposlovanje ter načinih učinkovitega upravljanja s starostno raznoliko delovno silo. Nenazadnje bo v okviru projekta prišlo do vzpostavljanja neposrednih stikov med iskalci zaposlitve in delodajalci ter posledično do zaposlitev.

Informacija za iskalce zaposlitve 50+

Brošura
Zloženka št. 1
Zloženka št. 2
Zloženka št. 3
Zloženka št. 4

Rokovnik

e-Novice št. 1
e-Novice št. 2
e-Novice št. 3
e-Novice št. 4

Dodatne informacije:
eim, Center razvoja človeških virov, Pobreška cesta 20, 2000  Maribor

Kontaktna oseba:
Mateja Karničnik, tel.: +386 (0)2 333 13 40, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   EULOGO SEE colour jointly 

Spletna stran projekta:
www.silvercity.eu