icon1-small icon2-small icon3-small icon4-small icon5-small icon6-small icon7-small

Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po štipendistih za šolsko/študijsko leto 2013/2014

Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova, z dnem 23. 5. 2013 objavlja Javni poziv delodajalcem
za oddajo potreb po štipendistih za šolsko/študijsko letoStipendijska Shema 2013/2014 in vključitev v enotno Regijsko štipendijsko shemo (RŠS za Podravje)
.

Predmet javnega poziva je izbor delodajalcev za vključitev v Regijsko štipendijske shemo za Podravje v šolskem/študijskem letu 2013/2014 glede na njihove potrebe po kadrih. Na osnovi izbora bodo delodajalci vključeni v instrument izvajanja enotnih RŠS, ki delodajalcem omogoča 50 % sofinanciranje kadrovskih štipendij.

Javni poziv je namenjen delodajalcem s sedežem ali poslovno enoto na območju Podravske regije, tako tistim, ki želijo pristopiti v sistem sofinanciranega kadrovskega štipendiranja, kot tudi tistim, ki so že vključeni v RŠS za Podravje. Pravico do vključitve v RŠS za Podravje imajo delodajalci, ki se prijavijo na javni poziv s predpisanimi obrazci ter izpolnjujejo pogoje navedene v javnem pozivu. Pogoji za vključitev, način prijave ter postopek izbire delodajalcev so natančno opredeljeni v javnem pozivu.

Na podlagi izbora delodajalcev in njihovih potreb po kadrih bo štipenditor Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova, predvidoma jeseni objavil javni razpis štipendij za šolsko/študijsko leto 2013/2014.

Rok za oddajo vlog: 31. 7. 2013

Dokumentacija (prenos dokumentov s klikom na spodnjo povezavo):
Javni poziv >>>>>
Prijavni obrazec >>>>>
Pravilnik RŠS >>>>>

Dodatne informacije:
Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova, Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba:
Vesna Lukić, tel: 02/ 333 13 43, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Operacijo enotnih RŠS delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti«, 3. prednostne usmeritve »Štipendijske sheme«.