icon1-small icon2-small icon3-small icon4-small icon5-small icon6-small icon7-small
Nadgrajena spletna stran projekta
Pridobivanje temeljnih in poklicnih
kompetenc 2018 - 2022

Pričetek programa usposabljanja za socialna podjetja in zadruge

logo sociolab
Vse, ki razmišljate o zagonu socialno podjetniškega podjema ali zadruge ali ste zaposleni v socialnem podjetju ali zadruga vabimo, da se vključite v Program usposabljanja za socialna podjetja in zadruge, ki ga izvajamo v okviru programa celovite podpore socialnim podjetjem ter zadrugam pri zagonu in rasti in poteka v okviru projekta »Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo – SocioLab«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Program usposabljanja se bo izvajal v Mariboru in na Ptuju v naslednjih terminih:

Maribor: od 5. marca do 28. maja 2019
Ptuj: od 14. marca do 6. junija 2019

Program usposabljanja bo potekal v obliki 12. tedenskih srečanj. Udeleženci se lahko, glede na lastne potrebe odločijo, katere module bodo obiskovali. Udeležba je obvezna v Modulu 1: »Osnove socialne ekonomije, socialnega podjetništva in zadružništva« ter Modulu 8: »Merjenje družbenih učinkov«. Udeleženci programa usposabljanja bodo dobili tudi dostop do spletne učilnice, kjer jim bodo na voljo gradiva v elektronski obliki.

Pogoj za vključitev v program usposabljanja sta sklenjena »Dogovor o vključitvi v aktivnosti projekta« ter »Načrt razvojnih aktivnosti«, ki sta na voljo na stičnih točkah projekta, ki se nahajajo v Mariboru, Lenartu, Slovenski Bistrici, Cirkulanah ter na Ptuju.

Termini usposabljanj

Moduli in vsebina

Seznam stičnih točk

Prijavnica