icon1-small icon2-small icon3-small icon4-small icon5-small icon6-small icon7-small

Nefiks zaposlitvene rešitve

Sodelovanje v Nefiksovih 5kah je odlična priložnost za vse mlade aktivne iskalce zaposlitve, ki bi radi okrepili svoje osebne kompetence, pridobili izkušnje timskega dela, razvili svojo socialno mrežo in preiskusili nekaj novega.

Mladi z aktivnim sodelovanjem brezplačno 3 mesece obiskujete strokovna usposabljanja za razvoj kompetenc (Wordpress, Excel, javno nastopanje, osebno znamčenje) ter istočasno delujejo v Nefiks petkah.

Metodologija je do novih priložnosti pripeljala že več kot 160 mladih po vsej Sloveniji, Tjaša ki se je zaposlila v kadrovski agenciji: »Moje sodelovanje ima pozitivne učinke, saj sem dobila zaposlitev. Vsi udeleženci pa smo dobili priložnosti, ki jih sicer ne bi. Sodelovanje priporočam tistim, ki si zares želijo najti službo«!

Vse informacije o projektu so dostopne na portalu www.talentiran.si, oz. na telefonski številki Zavoda Nefiks v Ljubljani: 040 698 915, kontaktna oseba pa je vodja projekta, Alenka Blazinšek.

Projekt Nefiks zaposlitvene rešitve sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

pasica 300 x 100